Ghidul magic al caracterului

Comanda ta cuprinde:

Manifest pentru Educația de Caracter

• Dacă pentru tine este importantă educația pentru valori și principii de viață sănătoase; • dacă ești părinte, profesor, mentor, formator și pentru tine zona educației de caracter are sens și legătură cu universul tău, cu familia ta, cu tinerii / oamenii pe care îi formezi; • dacă în viața ta profesională și personală educația de caracter face diferența și sprijină consistent demersul tău, setul ”Ghidul Magic al Caracterului” este metoda de lucru care îți dă libertatea de a pune în practică obiectivele tale în mod conștient, pragmatic, cu impact de durată.

Îți punem la dispoziție ție și celor pe care îi vei ghida pe acest drum o metodă de lucru simplă, practică și utilă care va face diferența dintre o un grup de oameni și o familie / echipă.

Scopul este să transpunem în viața reală prin obiceiuri și comportamente fiecare din cele treizeci și șase de valori ale unui caracter autentic și integru.

Pentru că aceasta este calea autentică a unei vieți reușite: educația prin lucrul permanent cu sine. Mereu și constant învățăm, depinde de noi ce anume, cu ce impact și în ce scop.

          Ai ajuns aici pentru că și tu crezi în educația reală, cea a valorilor și a fundamentelor umane, așadar sună-ne și facem posibilă această alegere pentru tine prin pachete personalizate, materiale gratuite, ședințe de susținere a demersului tău acolo unde tu vrei să implementezi acest proiect. 

Suntem aici pentru tine prin Educație!

Cum lucrezi cu instrumentele acestui set?

I. Autodidact,
având următoarele beneficii:

II. În echipă, alături de copilul tău / de un tânăr / prin mentorat unu la unu,
câștigând pe mai multe planuri:

          Iată cum printr-un set educațional îți faci copilul cel mai bun aliat în educație. Și eu m-am confruntat cu multe întrebări din partea copiilor mei: de ce unii muncesc și nu reușesc în timp ce alții ”dau lovitura și se fac oameni”?… Cum de unii au noroc?… De ce ? Pentru că îl vei învăța ce anume contează în viață, în relațiile cu ceilalți, cum anume te construiești astfel încât să fii împlinit personal, să simți că prinzi aderență la succes și reușită.

III. În colective de elevi, studenți, adulți dornici de progres personal, având, pe lângă beneficiile mai sus menționate, și altele, pentru descoperire, formare și dezvoltare personală:

De ce este Ghidul Magic al Caracterului
un instrument educativ intuitiv, practic și foarte util?

Într-o lume parcă ieșită din orice reper de normalitate îți dă reperele de autocunoaștere de care ai nevoie. Indiferent de vremurile trăite, caracterul trebuie să aibă aceeași putere drept călăuză de normalitate. Dacă vrei ca încrederea să existe în tine și în cei din jurul tău, între tine și ceilalți, atunci ai nevoie de cele două fundamente ale acesteia: competența și caracterul.

Competența nu înseamnă a fi expertul de top într-un domeniu, deși este de dorit să fii cât mai bun în domeniul tău de expertiză, este mai degrabă înțelegerea tuturor activităților implicate în proces, pentru a puta lua decizii sănătoase și a avea capacitatea de a pune întrebări adecvate când lucrurile nu sunt clare. Știința întrebărilor potrivite este apanajul experienței, dar și al competenței academice în aceeași măsură.

Caracterul înseamnă să-ți bazezi alegerile, deciziile și acțiunile pe valori care merg dincolo de interesul personal (valori universal și atemporal valabile), să-ți pese de efortul celorlalți, să-ți pese de câștigul autentic și integru al echipei din care faci parte, să vezi deasupra intereselor tale ce anume face grupul din care tu faci parte mai adaptat diverselor situații de viață, provocări sau în ultimă instanță probleme ce par a fi de nesurmontat.

Dacă au încredere în competența și în caracterul tău, oamenii vor avea încrederea și că faci ceea ce trebuie pentru ei, și cu ei, prin urmare ai prima condiție a succesului bifată pozitiv.

Acesta este motorul din spatele setului Ghidul Magic al Caracterului: dorința de a avea un instrument intuitiv, practic și foarte util pentru cunoașterea de sine.

Cărțile Magice sunt cele care fac schimbări în mintea cititorilor prin implicare, prin interactivitate constructivă. De aceea ne-am propus să punem pe primul plan interacțiunea cititor-conținut. Formele eficiente de educație te scot din zona de comfort, te implică în alte moduri de gândire decât cele cu care ești învățat și te determină să accepți beneficiile schimbării. Evoluția este cheia schimbării și trăim schimbările în toate domeniile vieții, iată de ce conceptul nostru încurajează transformarea prin educație.

Când ai o oglindă a ceea ce ești cu adevărat ca om capeți curajul de a te raporta și de a construi împreună cu ceilalți. Nu mai pierzi din calitatea relației cu sine și a relațiilor cu ceilalți. Oamenii vor căpăta încredere în tine dacă tu lucrezi la înțelegerea, asumarea și respectarea valorilor și principiilor de caracter. Și, prin încrederea celorlalți, încrederea ta în tine și propriile forțe va deveni mult mai puternică!

Copyright Cărți Magice @ 2021. Toate drepturile rezervate.
×
×

Cart