Ghidul magic al caracterului

Comanda ta cuprinde:

Ilie Cățoiu

Pasionat de cărți sub toate felurile posibile: cititor, admirator de scris calofil inteligent, cu vorbe meșteșugite, cercetător de autori mai puțin cunoscuți, îndrăzneț pasionat de a înțelege cum anume cuvântul devine unealtă de schimbat oameni în bine.

          Unele cărți sunt deosebite, ca și Ghidul Magic al Caracterului. Este primul titlu din colecția Magic și reunește fundamentele caracterului uman alături de elemente grafice indiene de spiritualitate, mandalele într-un concept unic, inovator. Carte deosebită pentru că spune o poveste neobișnuită. Despre un numitor comun al oamenilor, caracterul, pentru care valorile sunt elementele constructive. Felul în care fiecare dintre noi vedem valorile, le definim , le asumăm și trăim cu ele este despre ce ne face atât de deosebiți unul de altul și totuși atât de umani… Fiecare carte are sensibilitatea ei, iar sensibilitatea acesteia este despre ce anume ne face oameni de caracter drept reper universal de valoare !

          Acest ghid a putut fi scris pentru că oamenii sunt liberi să gândească cum vor și să se exprime după bunul lor plac. Este prima valoare pe care lucrarea o poate trezi în cei ce o folosesc și este de dorit să fie așa pentru că libertatea de lucru cu sine este prima condiție a echilibrului personal. Prețuiți această carte și veți prețui și libertatea de expresie.

          Pentru că libertatea prin informație e lumină, și orice informație, în sinea ei, despre orice, e lumină, am gândit construcția ei drept cale a iluminării cu sine. Cartea aceasta și uneltele ce îi sunt alături reprezintă un cadou pentru mintea fiecăruia și plăcerea de a deschide porți în sine spre tărâmuri necunoscute, poate încă neexplorate și totuși atât de interesante ! Toți ceilalți sunt parte a lumii ăsteia, și ființe sociale fiind, înțelegerea lor este un pas spre înțelegerea regulilor și variabilelor ce guvernează ființa umană.

Copyright Cărți Magice @ 2021. Toate drepturile rezervate.
×
×

Cart