Ghidul magic al caracterului

Comanda ta cuprinde:

Concept carte

          „Ghidul magic al caracterului – Jurnal de descoperire personală” a apărut ca urmare a nevoii de părinte, dascăl, formator de găsire a unei soluții și metode de înțelegere a valorilor umane de caracter într-un instrument de lucru necesar vârstei formării (7-18 ani cu precădere), completând că pentru orice vârstă acest ghid este reper de cunoaștere de sine. Obiectivul său este trecerea de la teorie la practică în înțelegerea caracterului cu ajutorul unui adult sau în spirit autodidact.

          Dacă vrei să te vezi într-o oglindă a construcției personale la momentul acesta, Ghidul Magic al Caracterului este acea cale de a vedea imaginea de sine exact așa cum este, autentic și obiectiv.

          Dacă ești părinte și vrei să îmbunătățești relația cu copilul tău, dacă atitudinea, deciziile și acțiunile lui te îngrijorează uneori, dacă nu ai răspuns pentru de ce se întâmplă una sau alta cu el și în relația dintre voi, răspunsul probabil este nevoia educației de caracter și acest ghid îți dă cea mai sinceră și plăcută cale de urmat.

          Dacă vrei o cale de cunoaștere altfel decât ce ai cunoscut până acum, aici ai un asemenea instrument noncomformist de înțelegere de sine.

          Caracterul este suma reperelor de normalitate în vremuri tulburi. Este răspunsul la întrebarea: ce ne face să mergem mai departe ca oameni? Este cheia interioară a succesului, motivația ce clădește oamenii în orice timpuri. În toate vremurile tulburi ale omenirii educația caracterului a fost reperul permanent de normalitate!

Copyright Cărți Magice @ 2021. Toate drepturile rezervate.
×
×

Cart