Ghidul magic al caracterului

Comandă setul
„Ghidul magic al caracterului!”

Vei înțelege reperele autenticității, integrității și succesului !

O carte - cel mai bun prieten al timpului de calitate pentru sine!

Preț set: 120 lei

”Cartea de care ai nevoie cel puțin o dată în viață!”

Cu recunoștință, dorință de succes și prosperitate, autor Ilie Cățoiu

Menționați detalii despre comanda Dvs.
Alte detalii privind comanda Dvs. (adresa de livrare)

Setul  „Ghidul magic al caracterului – Jurnal de descoperire personală”  conține următoarele instrumente educative:

–  Ghidul magic al caracterului  (Carte-Jurnal interactivă de descoperire personală)

– Hartă de parcurs personal (gândită pentru a-ți ușura acest drum, cu  repere de timp și obiective clare pe zile și săptămâni)

–  Îndrumarul  de înțelegere, creare și colorare a mandalelor (partea de spiritualitate aplicată prin design, grafică și culoare)

– Set 9 mandale autocolante  pentru diverse situații unde formele și culorile devin aliații energiilor personale.

– Set 3 planșe despre Caracter, ca noțiune cheie, daruri pentru cei cărora acest set le poate fi de folos.

RECENZII

Stoica Maria, mama Codrinei, 36 ani, Cluj: Tare interesant să înțelegi ce înseamnă...

Tare interes să înțelegi ce înseamnă caracterul prin cuvintele unor oameni trecuți prin viață! Am simțit din primul moment în care am văzut această metodă de înțelegere a caracterului ce înseamnă să îți pese să transmiți mai departe ce știi și să dedici timp de calitate familiei!

Stoica Codrina, 11 ani, Cluj: Am înțeles, prin grija părinților mei care mi-au dăruit de ziua mea Ghidul Magic al Caracterului, ce înseamnă să îți îmbogățești mintea cu înțelepciunea minților altor oameni! E atât de simplu să înțelegi când folosești timpul pentru minte și inspirație! Eu cred în ce pot învăța prin propriile puteri și sper să înțeleg și să aplic cât mai mult din ce înseamnă caracter în viața mea. Vreau să învăț! Și vreau să fiu un om deosebit în viață, asemenea celor pe care îi citesc în Ghidul Magic al Carcaterului.

Anastasia Popescu, 42 ani, mamă, Constanța: ”Sunt mama a două fete, gemene.

Anastasia Popescu, 42 ani, mamă, Constanța: ”Sunt mama a două fete, gemene. Ana și Diana. Amândouă la vîrsta descoperirilor de viață mai serioase: au început întrebările grele: ce este disciplina, munca, respectul . . .? Am înțeles că am nevoie de un sprijin, atât eu, cât și ele, în înțelegerea valorilor umane de bază și așa am descoperit Ghidul Magic al Caracterului, primul set de înțelegere aplicată și de formare a conștiinței, îndrăznesc să spun. Pentru că fiecare zi cu această soluție numită Jurnal de descoperire personală este pentru mine și fetele mele o zi reușită prin experiența înțelegerii simple a lucrurilor despre care nu prea se vorbește sau se face caz pe bune în educația școlară de azi, sunt doar amintite drept repere oarecare… Tocmai aceast set ar trebui să fie la baza cunoașterii și să răspundă pentru mai toți tinerii la întrebarea ”Cine sunt eu?” Pentru mine vă spun sincer că este o plăcere să mă înțeleg mai bine și pentru că și fetelor mele le-am dăruit timp de calitate lucrând toate trei cot la cot, mulțumesc autorului pentru inspirația și determinarea de crea și face posibilă experiența acestui set de descoperire și dezvoltare personală pentru orice vârstă!

Radu Iliaș, 23 ani, București: ”Mul-țu-mesc! Cred că ați reușit ...

Radu Iliaș, 23 ani, București: ”Mul-țu-mesc! Cred că ați reușit să faceți lumină în reperele mele de conștiință și caracter. Aveam nevoie de mine văzut așa cum cartea Ghidul Magic al Caracterului mi-a oferit drept experiență inedită de descoperire personală. Mul-țu-mesc! Sunt mulți tineri asemenea mie, care au nevoie de sens și semnificație în înțelegerea de sine, fiecare tânăr merită și recomand să descopere ce îl definește prin valori și principii de caracter !

Ioana Cristescu, 14 ani, București: ”Ce bine mă simt când știu cine sunt...

Ioana Cristescu, 14 ani, București: ”Ce bine mă simt când știu cine sunt căutând în mine resursele de care am atâta nevoie! Am avut intuiția de a deschide Jurnalul de descoperire personală văzut la o prietenă și am descoperit fascinată ce înseamnă să ai repere reale, dar și imaginația de a gândi altfel. Setul acesta este o experiență personală grozavă. Asta am sperat mereu: să găsesc o soluție prin care să înțeleg care e rostul meu, menirea mea și cum mă pot raporta la reperele universal valabile ale caracterului, așa cum l-am înțeles până la vârsta asta. Sunt la momentul alegerii în urma examenului de evaluare națională și prin voi mi-e foarte clar ce am de făcut: psihologia este calea mea! Vă mulțumesc pentru că mi-ați adus claritate și că v-am găsit la momentul potrivit! Mulțumesc pentru șansa de a lucra cu mine mai mult!

Maria Bravu, 28 ani, corporatistă, Cluj:  ”Sunt fericită că am avut șansa să ...

Maria Bravu, 28 ani, corporatistă, Cluj:  ”Sunt fericită că am avut șansa să găsesc Ghidul dintr-o pură întâmplare căutând o carte despre caracter și înțelegerea lui! Am înțeles repede ce face cartea asta și ce poate face pentru mine mai ales într-un moment în care am mare nevoie de repere morale și de înțelegerea principiilor vieții. Este o provocare imensă azi să fii un om împlinit prin valori autentice, integre, reale și aplicate. Este o concepție interesantă această metodă de lucru cu sine, îmi aduce claritate și îmi așează reperele cum trebuie în harta personală de valori de caracter. Dă sens conștiinței, iar lucrul cu mandalele este benefic meditației și timpului de calitate cu sine. Recomand, este o investiție în sine și în credința că putem fi mai buni!

Sorina-Maria Cofan, 46 ani, Arad: Stimate domnule autor ...

Sorina-Maria Cofan, 46 ani, Arad

Stimate domnule autor al “Ghidului magic al caracterului”. Am primit în dar de la sora mea lucrarea dvs și din prima clipa am fost vrăjită de conținut. Eram familiarizata cu conceptul “mandale de lumina” adus de Ursula Irrgang in cartea cu același nume, cu mandalele intuitive și cele calculate matematic, prin urmare am valorizat și prețuit mult culegerea de mandale pe care o propuneți deopotrivă profanului și inițiatului. Partea de text este de asemenea o provocare continuă pentru mine și vă mărturisesc că sunt fascinată de unele citate și modul de înțelegere a valorilor, sunt la momentul unor întrebări concluzive în urma multor experiențe de viață și cred că a venit la momentul potrivit această cale de înțelegere a conștiinței,după cum și dvs ați numit-o.

Am 4 copii cu vârste de 5, 6, 7 și 8 ani și lucrez împreună cu ei mandale din carte dvs. Prima mandala pe care le-am propus-o a fost mandala iubirii foarte bine primită de cei mici. La prima mandala i-am lăsat să exploreze intuitiv sarcina de lucru, fara sa le comunic nicio regulă, iar rezultatele au fost din cele mai fascinante. Am lipit pe perete mandalele lucrate și i-am invitat să contemplăm truda fiecăruia, iar apoi i-am invitat să vorbim despre iubire și despre cele simțite in procesul de colorare. Cel mai senzitiv dintre ei mi-a spus că îl liniștește mult atunci când colorează mandale. Intuitiv toți au colorat din centru, strat cu strat, unii cu mai multă îngrijire pt detalii, alții pt culoare. Soțul meu a venit seara târziu acasă, cei mici dormeau. Când a pășit în camera de zi, unde erau expuse s-a apropiat magnetizat de lucrările noastre și fără să ezite a numit autorul fiecărei mandale. Nu-i venea să creadă cat de clar erau evocate trăsăturile dominante ale fiecăruia dintre noi. Au urmat multe ore frumoase petrecute în compania mandalelor dvs. Am scanat planșele și le printez pt toți membrii familiei. Am campat la râu o săptămână și acum suntem campați la mare pt 2 săptămâni. In fiecare zi îmi aleg și lucrez câte o mandală. Unele îmi plac f mult, cu altele nu rezonez in egală măsură. Îmi place mult sa le lucrez, le simt efectul terapeutic, iar când sunt în proces pot asemui starea cu meditația. Mă conectez la interior, iar ceea ce se întâmplă în jur dispare. Daca am susur de apa in fundal sau muzica relaxanta conexiunea la interior se realizează mult mai ușor. Mi s-a întâmplat să primesc răspunsuri la întrebări nerostite încă, in timp ce lucram mandale. De fiecare data simt cum ceva in interior s-a așezat, calmat, reconstruit. Iar cei mici de multe ori cer în cor: “Man-da-la”. Sunt f simpatici.

Ralucăi i-am mulțumit pt dar și i-am spus multe din cele scrise mai sus. M-a invitat să vă scriu, încredințata că veți primi cu bucurie gândurile mele. Mandalele m-au învățat să las lucrurile să curgă ☺.

Să vă dea Dumnezeu sănătate și inspirație pentru lucrări noi. Doamne ajuta!

Copyright Cărți Magice @ 2021. Toate drepturile rezervate.
×
×

Cart