Ghidul magic al caracterului

Comanda ta cuprinde:

Redescoperă plăcerea cititului

  • Ce valori am ?
  • Ce vreau de la mine ?
  • Cum anume mă construiesc ?
  • Ce îmi face viața mai profundă, ce mă ridică ?

          Tot atâtea întrebări despre sine, la care răspunsul nu poate fi decât personal. Iată de ce există Cărți Magice. Sunt o expresie a ce înseamnă amprentă personală de cuvinte dezvăluită fără reținere celorlalți, ca o mărturie a puterii exprimării personale! Am aflat în timp că asemenea mie sunt mii de alți oameni care au nevoie de exprimare personală, într-o formă tipografică ce permite și jocul cu cuvintele, și cu grafica. Pentru că o carte asta e, printre altele: o formă de interactivitate unde există procente de implicare semnificativă personală, plecând de la modele de gândire, un fel de frame-uri universal acceptate.   

          O carte trebuie să fie o poartă! In secunda în care am început să citesc m-am îndrăgostit de citit. Un scriitor poate fi o gazdă, poate invita oamenii înăuntru… 

          Eu, din clipa în care am învățat să citesc, mi s-a părut incredibil….Lumea a devenit …. fără de cuvinte… de nepovestit… A devenit cu adevărat un Univers! 

         Cunoașterea lumii și a oamenilor prin cărți a devenit obișnuința mea mentală și o plăcere permanentă, absolută ! Cititul este proprietatea universală a oamenilor care gândesc!

 

Redescoperă cititul prin Cărți Magice !

Contact
L-V 8:30-17:00
vreau@cartimagice.ro
+40 / 0733 582 709

Copyright Cărți Magice @ 2021. Toate drepturile rezervate.
×
×

Cart