Ghidul magic al caracterului

Comanda ta cuprinde:

Universul țesut din povești ...

         Universul este țesut din povești, nu din atomi, sau cel puțin asta este realitatea lumii, așa cum o vede Muriel Rukeyser (poetă americană a secolului XX) și da, sunt de acord cu ea.

         Nu văd adevăr mai profund, dacă discutăm despre povești și felul în care oamenii se raportează la ele, mai mult decât la realități palpabile. Cu propria poveste începe totul.

         Oamenii gândesc mai mult în povești decât în fapte, cifre sau ecuații, și cu cât povestea este mai simplă cu atât mai bine. Și fiecare suntem mândri de povestea personală, o  translatăm asupra lumii, ce altceva ne poate defini mai simplu?

         Cine sunt ?

         Ce valori am ?

         Ce vreau de la mine ?

          Cum anume mă construiesc ?

        Ce îmi face viața altfel, ce mă doboară, ce mă ridică ? 

          Tot atâtea întrebări despre sine, la care răspunsul nu poate fi decât personal. Iată de ce există Cărți Magice. Sunt o expresie a ce înseamnă amprentă personală de cuvinte dezvăluită fără reținere celorlalți, ca o mărturie a puterii exprimării personale!

Am aflat în timp că asemenea mie sunt mii de alți oameni care au nevoie de exprimare personală, într-o formă tipografică ce permite și jocul cu cuvintele, și cu grafica. Pentru că o carte asta e, printre altele: o formă de interactivitate unde există procente de implicare semnificativă personală, plecând de la modele de gândire, un fel de frame-uri universal acceptate. Căutarea unei forme mai bune a acestui mod de a face scrierea disponibilă unui număr cât mai mare de oameni, prin exprimare personală a fost de la bun început un obiectiv de atins. Și poate fi și obiectivul tău, dacă vii cu un proiect de carte magică.

Contact
L-V 8:30-17:00
vreau@cartimagice.ro
+40 / 0733 582 709

Copyright Cărți Magice @ 2021. Toate drepturile rezervate.
×
×

Cart