Ghidul magic al caracterului

Comanda ta cuprinde:

Cărți Magice

          Cărți Magice. ( cu majusculă “Magice” pentru că da, o carte este magică în sinea ei, și Magică mai ales dacă te ajută să te construiești).

          Cam asta facem noi, creem, publicăm cărți, adicătelea cărămizi pentru construcția personală. De caracter, spre exemplu. De spiritualitate.

         Sunt cărți cu greutate, asemenea unor cărămizi din care construiești o casă. Fiecare își construiește casa universului său interior. Fiecare crede în construcția personală a caracterului, chiar dacă nu astfel verbalizează sau alfabetizează ideea de construcție personală.

         La noi Cărțile Magice sunt o dependență și o misiune, nu prea putem trăi autentic în afara lor și pentru că le iubim și prețuim așa de mult le-am făcut o casă: www.cartimagice.ro

          Te poți oricând regăsi aici fiind parte din oamenii care cred în Cărți Magice, echipa ce a construit această casă și o dezvoltă astfel încât să fie cămin pentru cărți deosebite, Magice.

          Vrei să faci parte din viața ei, nimic mai ușor, scriu@cartimagice.ro este adresa de corespondență pentru oameni ca tine.

         Ai aici câteva coordonate de colaborare ai și un număr de telefon, 0733 582 709, nimic mai simplu. Și dacă vrei mai întâi să citești cărțile noastre vreau@cărțimagice.ro este cea mai simplă cale de a comanda ce îți dorești!

Spor și inspirație să avem!

Contact
L-V 8:30-17:00
vreau@cartimagice.ro
+40 / 0733 582 709

Copyright Cărți Magice @ 2021. Toate drepturile rezervate.
×
×

Cart